Gefeliciteerd, je hebt een Willem&Drees cadeaubon gewonnen bij de VriendenLoterij. Gezond en lekker eten is heel eenvoudig met de biologische Willem&Drees pakketten. Met het handige receptenboekje maak je daar een aantal heerlijke maaltijden mee.  Bestel hieronder het pakket en wij brengen het bij je thuis. Eet smakelijk!

 

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier.

 

 

HET PAKKET

Seizoenspakket met extra’s

Seizoenspakket met extra’s

Met het Seizoenspakket haal je in één klap het lekkerste vers van het seizoen in huis. Het Seizoenspakket is gevuld met biologische ingrediënten voor drie maaltijden met twee personen en lekkere extra’s om ook tijdens je ontbijt, lunch en borrel van jouw Willem&Drees pakket te genieten. Met de bijbehorende recepten kun je de volgende gerechten bereiden; pompoensoep met geitenkaas, snelle Hollandse hachee met rode kool en romige paddenstoelenpasta.

Deze box kan niet meer besteld worden, de bestelperiode is afgelopen.

Eet de wereld lekker beter.

Willem&Drees laat zien dat het gewoon kan; lekker, biologisch eten van Nederlandse bodem en daarbij een eerlijke prijs betalen aan de boeren die zorgdragen voor een gezonde bodem en een rijke biodiversiteit. Eet de wereld lekker beter!

Eet de wereld lekker beter.

  

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn box bezorgd?

Het pakket wordt gratis bij je thuisbezorgd op een zondag, maandag, donderdag of vrijdag naar keuze tussen 17.00 uur en 22.00 uur 's avonds. Het pakket wordt bezorgd door PostNL of onze eigen bezorgers. Van PostNL ontvangt je op de dag van de bezorging rond 12.00 een sms met het een 1uurs-bezorgvenster en een e-mail met daarin een Track&Trace van PostNL. Van onze bezorgers ontvang je de avond van te voren een e-mail met bezorgdetails.

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Door te mailen naar vriendenloterij@willemendrees.nl of door tijdens kantooruren (9.00-17.00) te bellen naar 0343 - 745007.

Waar vind ik de recepten?

In jouw pakket zit een handig receptenboekje. Daarin vind je informatie over de producten en de recepten waarmee je de maaltijden kunt maken. Wilt je het boekje alvast bekijken? Klik dan op jouw pakket:

 

Kan ik ook meerdere of verschillende pakketten bestellen?

Zeker. Heb je meerdere vouchercodes dan kun je meerdere pakketten bestellen. Plaats voor iedere code een aparte bestelling, je kunt dan ook voor een andere datum kiezen.

Hoe verzilver ik mijn cadeaubon?

Kies het pakket en klik op bestel dit pakket, vul jouw gegevens in en kies één van de bezorgdagen. In de één-na-laatste stap van jouw bestelling kun je de vouchercode op jouw cadeaubon invoeren. De korting wordt direct verwerkt. Let op de code is hoofdlettergevoelig.

Moet ik betalen voor de bezorging?

Nee, het pakket wordt gratis thuisbezorgd.

 

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Het kan zijn dat je voor de gerechten bepaalde ingrediënten zelf in huis moet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijfolie, suiker, gedroogde kruiden of specerijen en andere basisingrediënten. Je kunt de recepten alvast bekijken op de website om te zien wat er bij jouw recept nog zelf toegevoegd moet worden.

Heb ik nu een abonnement op Willem&Drees?

Nee, je krijgt met jouw cadeaubon van VriendenLoterij eenmalig een pakket. Smaakt het naar meer? Kijk dan eens op Willem&Drees voor het volledige assortiment maaltijd- en versboxen. Elke box kan in de webwinkel aangevuld worden met losse producten en/of maaltijden.

 

  

Vaker genieten van Willem&Drees?

Vaker genieten van Willem&Drees?

Wil je dagelijks genieten van de 100% biologische producten van Willem&Drees? We maken het je heel eenvoudig. Wij brengen verse biologische producten van onze Nederlandse boeren bij je thuis. Altijd uit het seizoen en vol smaak. Lekker toch?

bekijk de website